Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی والیبال ایران در نهمین مسابقه خود در جام‌جهانی ۲۰۱۹ مقابل ژاپن شکست خورد.

قدس آنلاین:  تیم ملی والیبال ایران در نهمین مسابقه خود در رقابت‌های جام‌جهانی ۲۰۱۹ از ساعت ۱۳:۵۰ مقابل ژاپن، میزبان مسابقات قرار گرفت که این مسابقه با نتیجه ۳ بر یک و با امتیازهای ۲۵ - ۱۶، ۲۶ - ۲۸، ۲۵ - ۱۳، ۲۵ - ۲۱ به سود ژاپن خاتمه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایگور کولاکوویچ برای این مسابقه از ترکیب سعید معروف، میلاد عبادی‌پور، پوریا فیاضی، مسعود غلامی، علی‌اصغر مجرد، پوریا یلی و محمدرضا حضرت‌پور استفاده کرد.

ست نخست؛ ۲۵ بر ۱۶ به سود ژاپن
تیم ایران بازی را بسیار بد شروع کرد و نتیجه بازی ۴ بر صفر به سود ژاپن شد تا کولاکوویچ درخواست وقت استراحت فنی کند. در امتیاز ۸ بر ۴ به سود ژاپن تیم‌ها به وقت استراحت فنی اول رفتند. برتری ژاپنی‌ها ادامه پیدا کرد تا در امتیاز ۱۶ بر ۱۱ به سود آنها هر دو تیم به وقت استراحت فنی دوم رفتند. ژاپنی‌ها در ست نخست این مسابقه بسیار منظم و قدرتمند ظاهر شدند و شاگردان کولاکوویچ هم فقط در تلاش بودند تا اختلاف را کم کنند. امیرحسین اسفندیار در امتیازهای پایانی جایگزین پوریا یلی شد تا در پست پشت خط زن بازی کند. این در حالی بود که پست تخصصی اسفندیار، دریافت کننده است. ست نخست این مسابقه با نتیجه ۲۵ بر ۱۶ به سود ژاپن خاتمه پیدا کرد.

ست دوم؛ ۲۸ بر ۲۶ به سود ایران
ژاپنی‌ها با حمایت هواداران خود ست دوم را هم خوب شروع کردند. آنها از همان ابتدا اختلاف خود را با ایران زیاد کردند. نتیجه بازی ۱۶ بر ۱۲ به سود شاگردان ناکاگایئچی  شد و در امتیاز ۱۹ بر ۱۶ به سود ژاپن اختلاف کمتر شد تا کادر فنی تیم ژاپن تقاضای وقت استراحت کند. با اضافه شدن کریمی و شفیعی ورق برای ایران برگشت و بازی در امتیاز ۲۳ به تساوی کشیده شد. این ست در نهایت با نتیجه ۲۸ بر ۲۶ به سود ایران خاتمه پیدا کرد.

ست سوم؛ ۲۵ بر ۱۳ به سود ژاپن
بازی در این ست پایاپایی آغاز شد، اما ژاپنی‌ها کمی بهتر از ایران بودند. در امتیاز ۸ بر ۴ به سود ژاپن تیم‌ها به وقت استراحت فنی اول رفتند. سرویس‌های ژاپن کار را برای ایران سخت کرد؛ ضمن اینکه توپ گیری ژاپنی‌ها هم بسیار خوب بود. بازی ۱۲ بر ۶ به سود میزبان شد تا کولاکوویچ تقاضای وقت استراحت کند. ۸ امتیاز اختلاف و ثبت نتیجه ۱۶ بر ۸ به سود ژاپن تیم ها را روانه وقت استراحت فنی دوم کرد. هرچقدر ژاپنی‌ها در زدن سرویس موفق بودند، ملی پوشان ایران عملکرد بدی داشتند. این ست با نتیجه ۲۵ بر ۱۳ به سود ژاپن خاتمه پیدا کرد.

ست چهارم؛ ۲۵ بر ۲۱ به سود ژاپن
شاگردان کولاکوویچ در ابتدای این ست مصمم بودند تا پیروز شوند، اما ژاپنی‌ها دست بردار نبودند. در امتیاز ۸ بر ۶ به سود ژاپن تیم‌ها به وقت استراحت فنی اول رفتند. ژاپنی‌ها اختلاف دو امتیازی را حفظ کردند و در امتیاز ۱۶ بر ۱۴ به سود آنها بود که هر دو تیم به وقت استراحت فنی دوم رفتند.  این ست هم با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ به سود ژاپن تمام شد.

به این ترتیب تیم ملی والیبال ایران پنجمین شکست خود در این دوره از رقابت‌ها را متحمل شد و ژاپن هفتمین پیروزی خود را جشن گرفت.

چهاردهمین دوره جام جهانی والیبال از ۹ تا ۲۳ مهر در سه شهر فوکوکا، ناگانو و هیروشیمای ژاپن با حضور ۱۲ تیم که به صورت دوره‌ای با هم رقابت می‌کنند، برگزار می‌شود. تیم ملی والیبال ایران فردا در دهمین مسابقه خود از ساعت ۹:۳۰ به مصاف ایتالیا خواهد رفت.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تیم ملی والیبال ایران جام جهانی والیبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواز قوی ژان لوک گدار و هفتاد سالگی «هفت سامورایی» در کن کلاسیک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، بخش کلاسیک‌های کن، با نمایش فیلم‌های منتخب جشنواره به بزرگان سینما ادای احترام می‌کند و سالگردها را گرامی می‌دارد.

برنامه کامل کلاسیک‌های کن ۲۰۲۴ چنین است:

جشن صدمین سالگرد کلمبیا پیکچرز

«گیلدا» چارلز ویدور، ۱۹۴۶، آمریکا

پس از ترمیم این فیلم ۳۵ میلی‌متری و بازیابی تصاویر فیلم به صورت دیجیتال و ترمیم صدای آن همراه با تصحیح رنگ، اکران آن با حضور تام روتمن، رییس هیات مدیره و مدیر عامل گروه سونی پیکچرز اینترتینمنت موشن پیکچر انجام می‌شود.

گرامیداشت چهلمین سالگرد «پاریس، تگزاس» اثر ویم وندرس

فیلم «پاریس، تگزاس» ویم وندرس، ۱۹۸۴، آلمان غربی / فرانسه

فیلم برنده نخل طلای ۱۹۸۴ با ترمیم به روش 4k با حضور ویم وندرس اکران می شود.

«قرن کوستا-گاوراس» - حقیقت انقلابی است - اعترافات

به کارگردانی یانیک کرگوگ، فیلمنامه ادوی پلنل، محصول ۲۰۲۴، فرانسه

این فیلم یکی از ۱۰ قسمت مجموعه مستند «قرن کوستا-گاوراس» است که به تاریخچه فیلم «اعترافات» ساخته ۱۹۷۰ این کارگردان اختصاص دارد. نمایش با حضور کوستا گاوراس، ادوی پلنل و یانیک کرگوت صورت می‌گیرد.

آخرین فیلم ژان لوک گدار

«سناریوها» ژان لوک گدار / ۲۰۲۴، ۱۸ دقیقه و ۳۴ دقیقه، فرانسه / ژاپن

این فیلم با همکاری آرته فرانسه تولید شده و «سناریوها» عنوانی است که ژان لوک گدار برای آخرین فیلم خود در ۱۸ دقیقه انتخاب کرد. این فیلم به معنای واقعی کلمه یک روز قبل از مرگ داوطلبانه وی ساخته شد. علاوه بر این، ژان لوک گدار یک فیلم ۳۴ دقیقه‌ای هم ضبط کرد که در آن، با ترکیب تصاویر ثابت و متحرک، در نیمه راه بین خواندن و دیدن، پروژه خود برای ساخت «سناریوها» را در آن ترسیم کرد. اکران با حضور فابریس آرانو دستیار ژان لوک گدار و میترا فراهانی تهیه کننده انجام می‌شود.

هفتادمین سالگرد تولد هفت سامورایی

«هفت سامورایی» آکیرا کوروساوا

۱۹۵۴، ۳:۲۷ ساعت، ژاپن

فیلم ترمیم شده به صورت دیجیتالی توسط توهو، برای گرامیداشت هفتادمین سالگرد ساخته شدن این فیلم با حضور شیون کوماتسو از توهو نمایش داده می شود.

آثار کامل فردریک وایزمن

«نظم و قانون» فردریک وایزمن، ۱۹۶۹، آمریکا

ترمیم و نمایش فیلم توسط زیپورا فیلمز با همکاری استیون اسپیلبرگ، با مشارکت کتابخانه کنگره انجام شده و اکران با حضور فردریک وایزمن انجام می‌شود.

«سال‌های زوال» ریموند دیپاردون

۱۹۸۴، فرانسه

ارایه فیلم ترمیم شده با کیفیت 4K زیر نظر کلودین نوگارت و ریموند دپاردون با حضور کلودین نوگارت و ریموند دپاردون صورت می‌گیرد.

تجلیل لوسی بارتو، تهیه کننده

«خداحافظ برزیل» کارلوس دیگس / ۱۹۷۰، برزیل

گرامیداشت شصتمین سالگرد «چترهای شربورگ» ژاک دمی

«چترهای شربورگ» ژاک دمی / ۱۹۶۴، فرانسه

ترمیم فیلم برنده نخل طلای ۱۹۶۴ و نمایش آن با حضور روزالی واردا-دمی و متیو دمی.

«ژاک دمی، رز و نوآر»

فلورانس پلاتارتس / ۲۰۲۴، فرانسه

نمایش با حضور فلورانس پلاتارتس و فردریک بونو (فیلمنامه نویس).

مستند «فی»

لوران بوزرو / ۲۰۲۴، آمریکا

اولین مستند بلند درباره فی داناوی بازیگر سرشناس که در آن درباره حرفه خود صحبت می‌کند و از نقش آفرینی‌هایش در «بانی و کلاید»، «محله چینی ها» و «شبکه» می‌گوید. پسرش لیام، همکاران و دوستانش مانند شارون استون، میکی رورک، جیمز گری و بسیاری دیگر در این فیلم درباره وی صحبت کرده اند. اکران با حضور فی داناوی و لوران بوزرو انجام می شود.

«مرد ایده جیم هنسون»

ران هاوارد / ۲۰۲۴، آمریکا

یک مستند تلویزیونی از دیزنی درباره آنچه در ذهن جیم هنسون، رویاپرداز خلاق می‌گذرد و از سال‌های اولیه‌اش به عنوان عروسک‌گردان در تلویزیون محلی تا موفقیت جهانی «سسامی استریت» و «ماپت شو» را دربرمی‌گیرد. ران هاوارد، کارگردان برنده اسکار، با دسترسی بی‌سابقه‌ای به آرشیو شخصی جیم، نگاهی جذاب و روشنگر به مرد پیچیده‌ای ارایه کرده است که تخیلش الهام‌بخش جهان است. فیلم با حضور ران هاوارد اکران می‌شود.

یکی از چهره‌های کلیدی سینمای کره

«راه رفتن در فیلم»

لیانگ کیم / ۲۰۲۴، کره جنوبی

پرتره یکی از چهره‌های کلیدی در ظهور سینمای کره؛ کیم دونگ هو، بنیانگذار جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان در این فیلم ارایه می‌شود و به شرح فداکاری و خلاقیت او در خدمت به سینما می‌پردازد و می پرسد: چگونه یک مقام عالی رتبه عاشق سینما شد؟ فیلم با حضور دونگ هو کیم و لیانگ کیم اکران می‌شود.

«ژاک روزیه، از یک موج به موج دیگر»

امانوئل بارنو / ۲۰۲۴، فرانسه

فیلمی از سفر خشن و مستقل یک فیلمساز در آشفتگی همیشگی که همواره مورد تحسین هم‌دوره‌ای‌ها و منتقدان بوده است. با حضور امانوئل بارنو نمایش داده می‌شود.

تصویری دیگر از الیزابت تیلور

«الیزابت تیلور: نوارهای گمشده»

نانت برستاین / ۲۰۲۴، آمریکا

به لطف دسترسی به آرشیو شخصی الیزابت تیلور و ۷۰ ساعت فیلم‌های صمیمی ضبط شده که تازه کشف شده، بازیگری چنان دوباره دیده می‌شود که به دور از تصویر عمومی از خود است. نمایش با حضور نانت برستاین انجام می‌شود.

آخرین روزهای فرانسوا تروفو

«فرانسوا تروفو، سناریوی زندگی من»

دیوید تبول / ۲۰۲۴، فرانسه

فرانسوا تروفو در اواخر عمرش که به شدت بیمار بود به همسر سابقش مادلین مورگنسترن پناه برد و او سعی کرد وی را با وجود رنج طولانی‌اش مشغول نگه دارد. این فیلمساز به دوستش کلود دو گیورای اعتماد کرد و قصد داشت زندگی نامه خود را بنویسد، اما چون خیلی ضعیف شده بود، پروژه را رها کرد. این فیلم بخشی از این داستان نهایی را فاش می‌کند. اکران با حضور دیوید تبول و سرژ توبیانا (فیلمنامه نویس) انجام می‌شود.

«روزی روزگاری میشل لگراند»

دیوید هرتسوگ دسیتس / ۲۰۲۴، فرانسه

میشل لگراند نوازنده جاز و آهنگساز خارق‌العاده، سازنده آهنگ‌های مهمی در تاریخ سینما است، از جمله فیلم‌های ژاک دمی، به ویژه «چترهای شربورگ» که شصتمین سالگرد آن در کن برگزار می شود. این فیلم با استفاده از آرشیوها و حساب های شخصی که قبلاً دیده نشده بود، به زندگی وی اختصاص یافته و موسیقی و زندگی حرفه‌ای یک استاد را تصویر می‌کند. نمایش با حضور کارگردان انجام می‌شود.

نمایش فیلم‌های ترمیم شده

«سیلی زدن به هیولا در صفحه یک» مارکو بلوکیو / ۱۹۷۲، ایتالیا / فرانسه

«بزرگراه شوگرلند» استیون اسپیلبرگ / ۱۹۷۴، آمریکا

«کمپ تیاروی» عثمان سمبنه و تیرنو فاتی سو / ۱۹۸۸، سنگال / الجزایر / تونس

«ارتش سایه ها» ژان پیر ملویل / ۱۹۶۹، فرانسه

«جانی اسلحه‌اش را گرفت» دالتون ترامبو / ۱۹۷۱، آمریکا

«روزورا در ساعت ۱۰» ماریو سوفیچی / ۱۹۵۸، آرژانتین

«تاسیو» مونتسیو آرمنداریز / ۱۹۸۴، اسپانیا

«رز دریا» ژاک دو بارونچلی / ۱۹۴۷، فرانسه

«بونا» لینو بروکا / ۱۹۸۰، فیلیپین

«مانتان» شیام بنگال / ۱۹۷۶، هند

«شانگهای بلوز» تسویی هارک / ۱۹۸۴، هنگ کنگ

«چهار شب یک رویاپرداز» روبر برسون / ۱۹۷۱، فرانسه / ایتالیا

فیلم افتتاحیه

«ناپلئون» آبل گانس (۱۹۲۷) فیلم افتتاحیه بخش کن کلاسیک

کد خبر 6089583

دیگر خبرها

  • خاطره تلخ پیکان در قزوین با ردپای شهاب زاهدی
  • رسمی: قهرمان بهترین لیگ والیبال دنیا مشخص شد
  • ورژن ترسناک فوق‌ستاره: خوش به حال ژاپن و بلین
  • سلطان گولر: رئال تسلیم جواهر ترک
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • آواز قوی ژان لوک گدار و هفتاد سالگی «هفت سامورایی» در کن کلاسیک
  • بوکس جوانان و امید آسیا؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن
  • ادامه پیروزی‌های پیاپی الهلال در لیگ عربستان
  • ملی پوشان ایران حریفان خود را شناختند